Till innehållet

Parkeringstillstånd för hyresgäster på Framtidsvägen 10-16

För hyresgäster på Framtidsvägen 12-16 finns möjlighet att söka ett parkeringstillstånd. Parkeringstillståndet är digitalt och bygger på ditt/dina fordons registreringsnummer. Du behöver alltså inte ha något fysiskt tillstånd i framrutan på din bil.

I och med att du skickar detta formulär till oss samtycker du till att vi har dessa uppgifter registrerade i vårt system.

Registrering

Tillståndet gäller tillsvidare på anvisade parkeringar för Vöfab. Se skyltning på plats och kartan nedan. Om du slutar ditt arbete hos företag som hyr lokal på Framtidsvägen gäller inte ditt parkeringstillstånd längre.

Ditt digitala parkeringstillstånd börjar gälla först när du via e-post har fått ett meddelande om detta. Kvitto på att du skickat in formuläret gäller inte som parkeringstillstånd utan synkningen mellan detta formulär och parkeringsföretagets avläsningssystem kan ta ett par dagar. Fram tills du fått bekräftelse bör du dagligen registrera ditt fordon i receptionen.

Parkeringskarta Vöfab, Framtidsvägen

Respektera skyltning på plats vad gäller förhyrda platser, parkeringsplatser för kortare besök samt laddplatser för elfordon.

Vid frågor eller problem med formuläret, kontakta Företagsservice 0470-72 33 00

Vid frågor eller problem med formuläret, kontakta Företagsservice 0470-72 33 00

Skriv ut
Senast uppdaterad: 16 augusti 2023