Vi söker en cad-ansvarig

En av våra kollegor går vidare till ett liv som pensionär, och vi söker nu hennes ersättare.

Två projektledare står på baksidan av förskolan Saga

Vöfab äger och förvaltar cirka 130 fastigheter i varierande ålder och standard och har under de senaste tio åren utvecklats från att vara en fastighetsförvaltare till att också bli en stor byggherre. Vi har många spännande projekt igång både i vårt befintliga fastighetsbestånd och nybyggnationer. 

I genomsnitt vistas cirka 30 000 människor i alla åldrar dagligen i våra fastigheter. Vårt syfte är därför att skapa miljöer för människor att växa i genom livet.

Vöfab är mångfaldscertifierat och miljödiplomerat och har idag 68 anställda inom olika yrkesgrupper.

Vi söker nu en ny kollega till projektgruppen, som är en av Vöfabs fyra enheter.

Vad ska du göra?

Som cad-ansvarig ansvarar du för Vöfabs cad-anvisningar. Du är ansvarig och drivande i frågor som rör ritningar i alla våra projekt. Det innebär bland annat att granska ritningar och ritningsfiler, hantera cad-ritningar, strukturera och gallra ritningsfiler. Du är med i ett tidigt skede i projekteringen samt i uppstart och avslut av projekt.

Du ansvarar för att revidera, uppdatera och arkivera Vöfabs ritningsarkiv. Arbetet innebär även att vara kontaktperson både internt och externt. I rollen kommer du även att beräkna areor som underlag till hyreskontrakt. Du kommer ha en aktiv roll i att förvalta fastighetsbasen i nuvarande system Incit Xpand.

Vi ser gärna att du har intresse av att växa i rollen, och inom en tid kunna vara delaktig i underhållsplanering av våra fastigheter samt i mindre projekt.

I arbetsuppgiften ingår också fortlöpande gemensamt arbete med verksamhetsutveckling gällande rutiner och digitala systemstöd som effektiviserar vårt dagliga arbete.

Vem är du?

Vi söker dig som har utbildning i ritningsteknik inom bygg/fastighet, byggnadsutformning eller annan relevant utbildning/erfarenhet, som vi bedömer som likvärdig. Du har goda kunskaper i cad och ett sinne för struktur och ordning.

Du trivs i en roll där du får ta eget ansvar och driver dina egna processer framåt. Du har god samarbets- och serviceförmåga. Du är bra på att förvalta samtidigt som du förstår vikten av förbättringar. Har du tidigare erfarenhet av projekt inom bygg- och fastighetsbranschen ser vi det som meriterande.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete i ett tryggt företag med många spännande byggprojekt och med ett varierat fastighetsbestånd. För rätt person finns det möjlighet att utvecklas och växa i yrkesrollen, och som individ. Vid ett personligt möte berättar vi gärna mer om oss, vilka uppdrag vi har samt vad vi kan erbjuda just dig .

Upplysningar om tjänsten lämnas av

Tony Söderena, projektchef, 0470-419 28
Åse Holmgren, HR-partner, 0470-432 59
Ida Karlsson, facklig företrädare Sveriges Ingenjörer, 0470-418 00
Monica Johansson, facklig företrädare Vision, 0470-418 00

Sista ansökningsdag

9 februari

Ansökan skickas till

visma recruits ansökningsprocesslänk till annan webbplats

Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 januari 2020