Vi söker en controller

En av våra controllers kommer gå i pension under våren 2019 och vi söker nu en ersättare.

Förskolan Saga med projektledare

Vöfab äger och förvaltar cirka 130 fastigheter i varierande ålder och standard. I genomsnitt vistas cirka 30 000 människor i alla åldrar dagligen i våra fastigheter.

På Vöfab finns cirka 70 anställda inom olika yrkesgrupper. Vi omsätter ungefär 370 miljoner kr och växer stadigt. Vi är ett företag med korta beslutsvägar och ett öppet klimat som vi värnar om.

Vöfabs syfte är att skapa miljöer för människor att växa i genom livet. Vi vill också att våra medarbetare ska växa som människor och trivas på jobbet. Därför strävar vi efter mångfald på arbetsplatsen och tycker det är viktigt med hållbarhetsarbete. Företaget är mångfaldscertifierat och miljödiplomerat.

Ekonomienheten svarar för styrning och uppföljning av ekonomi; budget, bokföring, prognos, bokslut, redovisning, projektstöd samt fakturahantering, men även Vöfabs reception. Syftet är att tillhandahålla rätt ekonomisk information till interna beslutsfattare, se till att gällande regelverk följs samt att ge intern och extern service. Då en av våra controllers kommer gå i pension under våren 2019 söker vi en ersättare.

Vad kan vi erbjuda dig?

Tjänsten som controller är bred och varierad, du kommer arbeta med många frågor gällande ekonomi och ekonomisk uppföljning. En del av arbetsuppgifterna delar du med kollegor, och andra är du huvudansvarig för. Du rapporterar till och arbetar nära vår ekonomichef, men kommer även samarbeta med vår projektavdelning och företagsledning.

Några av dina arbetsuppgifter blir:

• Budget, redovisning och bokslut för dotterbolag och uppdragsgivare
• Fastighetsvärdering
• Hyreskalkyler, hyresberäkningar och hyresavtal
• Ekonomisk uppföljning och avslut av byggprojekt

Du kommer också vara ett stöd när det gäller:

• Köp- och försäljning av fastigheter
• Fastighetstaxering

Vem är du?

För att passa in i rollen krävs att du har en högskoleexamen motsvarande civilekonom. Vi ser det som en stark merit om du har erfarenhet av hyresberäkningar inom fastighetsbranschen.

Som person har du en hög känsla av integritet samtidigt som är du är samarbetsinriktad och kvalitetsmedveten. Du är också duktig på att förmedla dig muntligt. Eftersom du kommer vara vår specialist på de ämnen som tjänsten berör förväntar vi oss att du har specialistkunskap som kommer övriga företaget till gagn.

Vöfab strävar efter mångfald på arbetsplatsen och tar tillvara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Upplysningar om tjänsten lämnas av

Eva Kjellberg, ekonomichef, tel. 0470-411 74
Monica Johansson, facklig representant Vision, tel. 0470-418 00

Sista ansökningsdag

16 december

Ansökan skickas till

visma recruits ansökningsprocesslänk till annan webbplats

Skriv ut
Senast uppdaterad: 29 november 2018