Vi söker en drifttekniker

I Vöfabs teknikgrupp finns idag tre drifttekniker och vi söker nu deras nya kollega.

Två fastighetstekniker tittar in i ett teknikskåp

Vöfab äger och förvaltar cirka 130 fastigheter i varierande ålder och standard. I genomsnitt vistas cirka 30 000 människor i alla åldrar dagligen i våra fastigheter.

På Vöfab finns cirka 70 anställda inom olika yrkesgrupper. Vi omsätter ungefär 370 miljoner kr och växer stadigt. Vi är ett företag med korta beslutsvägar och ett öppet klimat som vi värnar om.

Vöfabs syfte är att skapa miljöer för människor att växa i genom livet. Vi vill också att våra medarbetare ska växa som människor och trivas på jobbet. Därför strävar vi efter mångfald på arbetsplatsen och tycker det är viktigt med hållbarhetsarbete. Företaget är mångfaldscertifierat och miljödiplomerat.

Teknikgruppen är en del av Vöfabs driftenhet, som har till uppgift att arbeta operativt med att utföra service och underhåll på egna installationer samt att strategiskt utveckla våra fastigheters ventilation, värme och styr- och reglerteknik. Till vår teknikgrupp söker vi nu en drifttekniker med inriktning mot ventilation och värme.

Vad kan vi erbjuda dig?

I den här tjänsten kommer du att ha ett helhetsperspektiv över Vöfabs fastighetsbestånd när det gäller ventilation, värme- och energiteknik. Du följer, via våra system, status på installationer och utför felavhjälpande åtgärder tillsammans med fastighetsskötare och tekniker. Det innebär att dina dagar innehåller tid ute på fastigheterna, men också viss kontorstid.

Tillsammans med din chef tar du fram underlag för underhåll på tekniska installationer i hela fastighetsbeståndet. Du kommer ha stor del i att utveckla vårt långsiktiga arbete med detta.

Om du på sikt vill ingå i vår beredskapsgrupp, som utanför kontorstid hanterar larm på våra fastigheter, är det ett stort plus.

Vem är du?

Du har utbildning inom fastighetsteknik med inriktning mot ventilation och värme eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är starkt meriterande om du också har kompetens/erfarenhet inom el och styr- och reglerteknik.

För att passa i rollen som drifttekniker på Vöfab krävs att du har god förmåga att skapa och bibehålla goda relationer, du är duktig på att kommunicera muntlig och skriftligt med kunder och leverantörer. Vi ser det som fördelaktigt om du har en utvecklad problemlösande förmåga, är kvalitetsmedveten, självständig och initiativtagande.

B-körkort är ett krav

Vöfab strävar efter mångfald på arbetsplatsen och tar tillvara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Upplysningar om tjänsten lämnas av

Bruno Birgersson, chef fastighetsteknik, tel. 0470-411 32
Bengt Karlsson, facklig representant Kommunal, tel. 070-623 21 48

Sista ansökningsdag

31 januari

Ansökan skickas till

visma recruits ansökningsprocesslänk till annan webbplats

Skriv ut
Senast uppdaterad: 11 januari 2019