Vi söker en fastighetsskötare

Fastighetsservice är Vöfabs största enhet och vi söker nu ytterligare en fastighetsskötare till gruppen.

En fastighetstekniker står i en undercentral och tittar på anläggningen

Vöfab äger och förvaltar cirka 130 fastigheter i varierande ålder och standard. I genomsnitt vistas cirka 30 000 människor i alla åldrar dagligen i våra fastigheter.

På Vöfab finns cirka 70 anställda inom olika yrkesgrupper. Vi omsätter ungefär 370 miljoner kr och växer stadigt. Vi är ett företag med korta beslutsvägar och ett öppet klimat som vi värnar om.

Vöfabs syfte är att skapa miljöer för människor att växa i genom livet. Vi vill också att våra medarbetare ska växa som människor och trivas på jobbet. Därför strävar vi efter mångfald på arbetsplatsen och tycker det är viktigt med hållbarhetsarbete. Företaget är mångfaldscertifierat och miljödiplomerat.

Till vår fastighetsserviceenhet söker vi nu en fastighetsskötare.

Vad kan vi erbjuda dig?

Miljön på våra fastigheter är mycket viktig för oss och för människorna som vistas där. Vi söker därför en fastighetsskötare som har ett gediget intresse för fastighetsskötsel.

I tjänsten ingår att ansvara för den dagliga driften på våra fastigheter. Det innebär inre och yttre skötsel samt löpande tillsyn och hantering av felanmälan. Du kommer också att utföra vissa reparationer på fastigheterna. En viktig del i arbetet är den dagliga kontakten med våra hyresgäster, där du kommer att vara ett av våra ansikten utåt.

Vem är du?

Vi söker dig som har utbildning eller dokumenterad kunskap inom fastighetsskötsel. En förutsättning är att du kan arbeta i digitala system. Som person är du noggrann, serviceinriktad, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta.

Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Vöfab strävar efter mångfald på arbetsplatsen och tar tillvara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Upplysningar om tjänsten lämnas av

Larry Nilsson, driftchef, 0470-411 62
Bengt Karlsson, facklig representant Kommunal, tel. 070-623 21 48

Sista ansökningsdag

31 januari

Ansökan skickas till

visma recruits ansökningsprocesslänk till annan webbplats

Skriv ut
Senast uppdaterad: 11 januari 2019