Vi söker en fastighetsstrateg

Växjö växer och nu utökar Vöfab med ytterligare en tjänst. Vi söker en fastighetsstrateg.

En karta över en del av Vöfabs fastigheter i Växjö stad.

Här finns en del av Vöfabs fastigheter i Växjö stad.

Vöfab äger och förvaltar cirka 130 fastigheter i varierande ålder och standard och har under de senaste tio åren utvecklats från att vara en fastighetsförvaltare till att också bli en stor byggherre. Vi har många spännande projekt igång både i vårt befintliga fastighetsbestånd och nybyggnationer.

Karta över Vöfabs fastigheter.

I genomsnitt vistas cirka 30 000 människor i alla åldrar dagligen i våra fastigheter. Vårt syfte är därför att skapa miljöer för människor att växa i genom livet.

Vöfab är mångfaldscertifierat och miljödiplomerat och har idag 68 anställda inom olika yrkesgrupper.

Vi växer och utökar nu med en ny tjänst. Vi söker en fastighetsstrateg, som blir en av fem medarbetare i vår stab, och som rapporterar till vd.

Vad kan vi erbjuda dig?

Ditt uppdrag blir att utveckla befintliga fastigheter och upprätta en långsiktig fastighetsplan för dessa. Du kommer att leda arbetet vid revidering och framtagning av detaljplaner samt hantera extern inhyrning av lokaler med tillhörande hyresavtal. Vidare genomför du försäljningar och köp av fastigheter.

Du kommer ha ett nära samarbete med våra drift-, projekt, och ekonomienheter samt en tät samverkan med Växjö kommuns lokalförsörjningsgrupp, för att förstå behov och skapa förutsättningar för att erbjuda rätt och ändamålsenliga lokaler. En stor del av arbetet innebär kontakt med både interna som externa samarbetspartners.

Vem är du?

Vi söker dig som har akademisk examen med inriktning mot samhällsbyggnad, fastigheter eller annan relevant inriktning. Vi tror att du har några års erfarenhet från fastighetsbranschen med antingen teknisk eller ekonomisk bakgrund. Vidare ser vi att du har kunskaper i fastighetsutveckling, fastighetsrätt och hyresjuridik. Har du erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation är det meriterande.

Utmärkande för dig som person är att du är kvalitetsmedveten och affärsinriktad. Du är självgående med förmåga att blicka framåt. För att lyckas i rollen är förhandlingsvana samt god samarbetsförmåga viktiga egenskaper hos dig.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande arbete i ett bolag där alla känner alla och där det finns möjlighet att utveckla ditt uppdrag. Vill du medverka till att vara ledande på verksamhetsmiljöer med offentligt uppdrag? Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar om tjänsten lämnas av

Christer Carlsson, vd, 0470-411 14
Åse Holmgren, HR-partner, 0470-432 59
Monica Johansson, facklig företrädare Vision, , 0470-412 54

Sista ansökningsdag

2020-09-30

Ansökan skickas till

visma recruits ansökningsprocesslänk till annan webbplats

Skriv ut
Senast uppdaterad: 11 september 2020