Till innehållet

Vi söker en fastighetstekniker

Den 1 januari blir vi ett större bolag då Vöfab slås ihop med Videum och delar av Vidingehem. Vi söker nu förstärkning till vår fastighetsservice.

Arbetsuppgifter

Att jobba som fastighetstekniker och ansvara för den dagliga driften innebär inre och yttre skötsel samt löpande tillsyn och hantering av felanmälan. Vi behöver även din klurighet för att utföra reparationer samt kontrollera att fastighetssystem och att tekniska installationer på fastigheterna fungerar. Tillmötesgående som du är, har du även en bra dialog med hyresgästen och externa kunder i frågor som rör fastigheten. Här får du helt enkelt möjlighet att jobba under eget ansvar. Fastighetstekniken är en resurs på Vöfabs alla fastigheter, vilket gör jobbet omväxlande.

Kvalifikationer

Vem är du? Jo, vi vill att du har utbildning eller motsvarande erfarenhet inom något av områdena fastighetsskötsel, fastighetsteknik (styr, övervakning), el, VVS eller ventilation. Du är som klippt och skuren om du är självgående, initiativtagande, serviceinriktad och en fena på problemlösning. Förmåga att samarbeta är en självklarhet för dig liksom vanan att hantera datorer. B-körkort krävs för anställningen.

Välkommen med din ansökan Länk till annan webbplats.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2022-12-11
Referensnummer: 12/2022

Kontakt

Kontaktpersoner

Anders Baard
Driftchef
0706032144
anders.baard@vofab.se

Per Gustafsson
Driftchef
per.gustafsson@vofab.se

Åse Nilsson
HR-partner
0470-432 59
ase.nilsson@vofab.se

Facklig företrädare

Bengt Karlsson
Kommunal
070-6232148
bengt.karlsson@vofab.se

Övrigt

Om Vöfab

Vöfab är ett kommunalt fastighetsbolag, ägt av Växjö kommun. Vöfab äger och förvaltar lokaler såsom skolor, förskolor, kontor och kultur- och idrottsarenor i Växjö stad. Vi äger fastigheter i varierande ålder och standard och har under de senaste tio åren utvecklats från att vara en fastighetsförvaltare till att också bli en byggherre.

Över 30 000 människor i alla åldrar vistas dagligen i våra fastigheter. Vårt syfte är därför att skapa miljöer för människor att växa i genom livet. Den 1 januari blir vi ett större bolag då Vöfab slås ihop med Videum och delar av Vidingehem. Vi söker nu förstärkning till vår fastighetsservice.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 1 december 2022