Till innehållet

Vi söker Projektledare Bygg

Nu letar vi efter vår nästa stjärna! Vill du jobba som projektledare är du välkommen att söka jobb hos oss.

Arbetsuppgifter

Du arbetar i huvudsak med att planera och projektleda ny -och ombyggnation för våra fastigheter. Du är drivande i hela processen från projektredovisning, upphandling, om- och nybyggnadsplanering, budget, uppföljning samt besiktning. Du agerar som beställare för våra projekt och ansvarar för planering, projektering och genomförande av projektet. Du har tät kontakt med konsulter och entreprenörer samt vår beställare kommunen.

Vi arbetar med hållbarhet i våra projekt. Miljöbyggnad, träbyggnad, återbruk och energioptimering är områden vi vill utveckla ännu mer.

I arbetsuppgifterna ingår också fortlöpande gemensamt arbete med verksamhetsutveckling gällande rutiner och kvalitetsdokument samt övriga digitala systemstöd som effektiviserar vårt dagliga arbete. Du rapporterar till projektchefen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har byggnadsingenjörsexamen eller motsvarande. Du har några års erfarenhet av byggbranschen och har erfarenhet av projektledning. Det är positivt, men inget krav om du har utbildning inom entreprenadjuridik, LOU, Bas-U+P samt utbildnings som kontrollansvarig.

Du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och har förmågan att fatta beslut och driva projekt framåt. Vi söker dig som är en lagspelare med förmågan att bygga goda relationer. Du är tydlig och kommunikativ, såväl muntligt som skriftligt. Har ett systematiskt arbetssätt och ett engagemang i dina uppdrag. Vidare är du flexibel och strukturerad och har god datorvana. B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan! Länk till annan webbplats.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2022-10-09
Referensnummer: 8/2022

Kontakt

Kontaktpersoner

Henrik Vernersson
Projektchef
0470-701785
henrik.vernersson@vidingehem.se

Åse Nilsson
HR-partner
0470-432 59
ase.nilsson@vofab.se

Facklig företrädare

Krister Nilsson
Sveriges ingenjörer
0470-41167
krister.nilsson@vofab.se

Om Vöfab

Vöfab är ett kommunalt fastighetsbolag som är en del av Växjö kommun. Vöfab äger och förvaltar cirka 340 000 kvadratmeter i form av lokaler som skolor, förskolor, kontor och kultur- och idrottsarenor i Växjö stad. Vi äger cirka 130 fastigheter i varierande ålder och standard och har under de senaste tio åren utvecklats från att vara en fastighetsförvaltare till att också bli en byggherre. Vi har många spännande projekt igång både i vårt befintliga fastighetsbestånd och nybyggnationer.

I genomsnitt vistas cirka 30 000 människor i alla åldrar dagligen i våra fastigheter. Vårt syfte är därför att skapa miljöer för människor att växa i genom livet.

Vi strävar efter mångfald på arbetsplatsen och tycker det är viktigt med hållbarhetsarbete. Vöfab är miljödiplomerade och har idag 65 anställda inom olika yrkesgrupper. Du kan läsa mer om oss och vårt arbete på vår hemsida vofab.se.

Vi är just nu inne i ett expansivt skede. Ett intensivt utvecklingsarbete pågår tillsammans med systerbolagen Vidingehem, Växjöbostäder och Videum där ett bostadsbolag och ett lokalbolag ska bildas. Vill du vara med på resan? Då en av våra driftchefer går i pension söker vi nu en driftchef till vår fastighetsservice. Vi har förnärvarande tre driftchefer som leder arbetet inom vår fastighetsservice och du rapporterar till fastighetschef.

Vöfab är ett företag med korta beslutsvägar och ett öppet klimat som vi värnar om. Vöfab strävar efter mångfald på arbetsplatsen och vi är miljödiplomerade.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 20 september 2022