Till innehållet

Vöfabs konferenslokaler

I Vöfabs lokaler på Framtidsvägen 14 har vi konferensrum. Vi har sex mötesrum, fem grupprum och två små samtalsrum. Till det kommer vår mötestrappa med pitch-scen som kan användas för att inleda ett möte eller som ett miljöombyte under en heldagskonferens. Ni är lika välkomna om ni är 2 eller 100 personer. 

Se alla grupp- och mötesrum , 985.3 kB. (pdf)

Skicka en bokningsförfrågan via formulär
Beskriv gärna vilken typ av möte det gäller. Om det till exempel är en workshop, ett informationsmöte eller utbildning med många olika grupparbeten. Det hjälper oss att leda er till rätt lokal och rätt utrustning för dagen.
Detta ingår när du bokar

Genom miljön, tekniken och den personliga servicen vill vi stimulera till kreativa och effektiva möten. När du bokar något av våra mötesrum ingår teknik, internetanslutning, pennor, block, vatten och godis. Kostnader för fika och mat tillkommer. Alla grupprum har internetanslutning och whiteboard liksom projektor eller tv att koppla upp din dator mot. Mot en avgift kan du göra tillval som pennor, block och vatten liksom fika, lunch och middag vid hyra av grupprum.

Hos oss får du mer än en möteslokal. Vår företagsservice identifierar dina behov och skapar trygghet för mötesledare och mötesdeltagare. Tillsammans med den som bokar och/eller håller i ditt planerade möte, konferens eller event går ni igenom allt som behövs för ett lyckat möte.

Vi gör det utifrån syfte och mål samt vilken mötesform du väljer. Färgat av det som ert varumärke står för. Våra mötesrum för konferens, sammanträde, utbildning eller samverkan finns på Framtidsvägen 14 i Växjö och alla är välkomna att göra en bokningsförfrågan, oavsett om man är hyresgäst på adressen eller ej.

Vi vägleder er i tider när vi kan träffas och mingla i mängder. Vi gör det med digitala lösningar när det är den bästa eller kanske enda lösningen. Vi har lösningar för fysiska möten på plats.

Lösningar för hybridmöten med deltagare både på plats och på distans. Samt lösningar för digitala möten med endast föreläsaren på plats hos oss. Hos oss kan du även göra livesändningar, dokumentera och förinspela.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 6 november 2023