Till innehållet

Jobba hos oss

Kom och jobba med oss på Vöfab! Vi är mitt i en spännande utvecklingsresa och söker flera nya medarbetare till våra olika enheter. Vårt syfte är att skapa miljöer för människor att växa i genom livet samtidigt som alla medarbetare ska växa som människor och trivas på jobbet.

Lediga jobb

Flera olika yrken

Fastighetsförvaltning är ett lagarbete och vårt uppdrag är komplext. Därför finns ett stort antal yrkesroller inom företaget där alla komplettererar varandra.

På Vöfab jobbar fastighetstekniker, driftstekniker, vaktmästare, projektledare, driftingenjörer, hyresutvecklare och receptionister. Vi har också en byggservicegrupp med snickare, plåtslagare och målare, som gör mindre jobb på våra egna hus.

Vi möter alla med respekt

Allt bemötande på Vöfab ska ske utifrån alla människors lika värde. Vi är professionella gentemot varandra, kunder och brukare och känns igen som en trygg arbetsgivare och hyresvärd. I din roll som representant för Vöfab lyssnar du aktivt på våra kunder och brukare och strävar efter att besvara och lösa deras problem, såväl enkla som de mer komplicerade. I din anställning på Vöfab ingår även att representera Växjö kommunkoncern.

Vöfab erbjuder

  • varierande och självständiga jobb
  • möjlighet att utvecklas i din yrkesroll
  • delaktighet i spännande byggprojekt
  • att få vara med och bygga framtidens Växjö
  • bra arbetsmiljö
  • ett socialt gäng med god sammanhållning
Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 januari 2023
Jobba hos oss