Till innehållet

Boka konferenslokal

Vi erbjuder konferenslokaler i olika storlekar där vi har plats för konferenser från 2 till 100 deltagare. Våra kreativa och flexibla konferenslokaler har alla sin personliga karaktär och med hjälp av vår möteskunskap, nya teknik och inspirerande miljö skapar vi det möte du önskar.

Cirka 60 företag har sina kontor hos oss på Vöfab på Framtidsvägen. Vi finns på Campusområdet som ligger cirka 3 kilometer från Växjö centrum.

Välkommen till oss på Mötesplats Framtidsvägen

Kontakt

E-post: konferens@vofab.se
Telefon: 0470-72 33 00
Karta: Hitta till oss Länk till annan webbplats.
Beskriv gärna vilken typ av möte det gäller. Om det till exempel är en workshop, ett informationsmöte eller utbildning med många olika grupparbeten. Det hjälper oss att leda er till rätt lokal och rätt utrustning för dagen.

Detta ingår när du bokar

När du bokar någon av våra konferenslokaler ger vi dig personlig service från första kontakten tills att ditt möte är genomfört. Förutom vår goda fika och mat som håller energinivån och motivationen uppe under hela dagen kan du utmana din kollega på en pingismatch eller mingla över en god kopp kaffe i vår fina loungemiljö. Gratis parkeringar finns det gott om och du får ett tillfälligt digitalt tillstånd i receptionen.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 6 mars 2024